Hirdetés
. Hirdetés

Racionalizál a HP itthon is - jönnek az elbocsátások?

|

Követve a nemzetközi folyamatokat, egy részlegbe olvadt össze hazánkban is a nyomtatás és a PC üzletág, az elbocsátások hazai mértéke egyelőre nem ismert.

Hirdetés

HP Takáts Kristóf

A HP a cég szervezeti felépítésének átalakításával próbálja meg hatékonyabbá tenni működését. Hivatalos közlemény ugyan nem jelent meg erről, de a partnerek már megtudhatták, hogy a HP Magyarország követi a nemzetközileg előírt mintát és összevonja a HP Képalkotás és Nyomtatási (IPG), valamint a Személyi Számítógép (PSG) üzletágakat, melyek eddig külön vezetéssel és csapattal működtek.

A két egyesített részleg a következőkben a Nyomtatási és Személyi Számítógép Üzletág (Printing and Personal Systems – PPS) néven működik tovább. A magyarországi összevont szervezet élére az eddig a PSG üzletágat 2008 óta üzletágvezetõ és vezérigazgató-helyettesi beosztásban sikeresen irányító Takáts Kristóf került. További részletek testvérlapunkban, a PCWorldön.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.