Hirdetés
. Hirdetés

Egymilliárd ember gyűlölte a Facebookot hétfőn

|

A fennmaradó 85 százalék valószínűleg csak a mindennapi életét élte.

Hirdetés

Története során első ízben a Facebook több mint egymilliárd aktív felhasználót könyvelhetett el egy 24 órás időszakban. Vagyis Földünk népességének mintegy 15 százaléka bejelentkezett a világ legnagyobb közösségi webhelyére, hogy cicavideókat nézzen meg, vitatkozzon a politikáról, kémkedjen a volt barátja, barátnője után, vagy nyilvánosan panaszkodjon a rossz szolgáltatásokról. A nagy hírt maga Mark Zuckerberg jelentette be, kihangsúlyozva, hogy a Facebook regisztrált felhasználói tábora stabilan növekszik, és 2015 második negyedévében a webhely átlagosan napi 968 millió aktív felhasználóval büszkélkedhet. A jelentős mérföldkő elérése röviddel azután történt, hogy a Facebook bejelentette legújabb fejlesztését, a Facebook M-et, egy virtuális asszisztenst.

Hirdetés

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.