Hirdetés
. Hirdetés

Egységes szerkezetben működik tovább a 4iG

|

Lezárul a legnagyobb magyar tulajdonú IT-társaság kialakításának jogi folyamata, tette közzé a 4iG a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján.

Hirdetés

A Fővárosi Törvényszék kedden kiadott végzése szerint a 4iG leányvállalatai 2019. január 31-vel olvadnak be a társaságba. Az integrált informatikai nagyvállalat dinamikus fejlődési pályára állhat a közös márkanévvel és az immár ahhoz kapcsolódó szolgáltatásokkal.

Hirdetés

A Fővárosi Törvényszék Cégbíróságának kedden kiadott végzése szerint 2019. január 31. napjával jegyzik be a cégjegyzékbe az Axis Rendszerház Informatikai Fejlesztő és Tanácsadó Kft., a Mensor3D Kft. és a HUMANsoft Elektronikai Kft. beolvadás útján történő egyesülését a 4iG Nyrt.-vel.

A strukturális átalakításokkal minden korábbinál versenyképesebb magyar informatikai nagyvállalat működésének kereteit hoztuk létre annak érdekében, hogy kiváló IT-szakembereinkre támaszkodva sikeresen szolgálhassuk ki a Magyarországon és a régióban folyamatosan növekvő piaci igényeket - emelte ki Jászai Gellért, a 4iG Nyrt. igazgatóságának elnöke.

A megbízásokért jellemzően a nagy nemzetközi IT-vállalatok helyi társaságaival versenyző 4iG központosította, összehangolta és egységesítette tevékenységeit, elősegítve ezzel az erőteljesebb piaci fellépését és az erőforrásainak jobb kihasználását és összességében az eredményesebb működést.

Az Opus-Konzum cégcsoport tulajdonszerzése, majd a tőzsdei társaságok fúziója felgyorsította a korábban önállóan működő négy vállalat szervezeteinek integrálását, a leányvállalatok beolvadása során felszabadult erőforrásokkal új projektekbe kezdhet az egységesen 4iG néven működő társaság. A közgyűlési határozatok szerint lezajló, az előzetesen tervezettnél mindössze egy hónappal hosszabb folyamattal áttekinthetőbb, a tőzsdei követelményeknek és a stratégiai növekedési, valamint az ahhoz kapcsolódó eredményességi várakozásoknak egyaránt megfelelő szervezetet és működési rendet alakít ki a megújult menedzsment.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.