Hirdetés
. Hirdetés

Egyszerűsödhet a dokumentumok előállítása

|

A Qualysoft a kölni DMS Expón mutatja be a kimenő vállalati dokumentumok kezelésére szolgáló új megoldását.

Hirdetés

Szeptember 9-11. között rendezik meg Kölnben a DMS Expót, a legnagyobb európai elektronikusinformáció-, dokumentum- és adattároló-menedzsmenttel foglalkozó vásárt. Az 1995 óta megrendezett üzleti rendezvényen tavaly 385 kiállító és több mint 20 ezer látogató fordult meg; az idén is mintegy 400 kiallító mutatja be legújabb termékeit. Az idei DMS Expón mutatja be a Qualysoft legújabb, a kimenő vállalati dokumentumok kezelésére (output management) szolgáló nyílt szabványokon alapuló Infinica Enterprise Output Management megoldását. A Process Engine modul különböző formátumú dokumentumokat állít elő tetszés szerinti adatbázisok felhasználásával, valamint rugalmas és átfogó konfigurációs lehetőséget biztosít az így létrehozott dokumentumok számára. Ezáltal a dokumentumok előállításának folyamata, az archiválás, az aláírások rendelkezésre bocsátása, vagy az adatimport ERP-rendszerekből is leegyszerűsödik.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.