Hirdetés
. Hirdetés

Elindult az Android fizető szolgáltatása

|

Több mint egymillió kiskereskedőnél lehet fizetni az Android Pay-jel.

Hirdetés

Megkezdte működését a Google okostelefonos pénztárca szolgáltatása, az Android Pay, amely fokozatosan elérhető lesz a kompatibilis eszközön, és lehetővé teszi az egyszerű fizetést több mint egy millió helyen az Egyesült Államokban. Az Android Pay hitel-, bank- és törzsvásárlói kártyákról - MasterCard, Visa, American Express és Discover rendszerűekről - teljesíti a kifizetéseket, a vásárlónak nem kell mást tennie, mint mobilját közelíteni az NFC kapcsolatot használó fizető terminálhoz. Ebből következik, hogy a szolgáltatás használatához NFC kapcsolódási lehetőséggel ellátott, legalább a 4.4-es Android KitKat operációs rendszert futtató okostelefonra van szükség. Biztonsági okokból a tranzakciók során az Android Pay nem használja a bankkártyaszámokat.

Hirdetés

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.