Hirdetés
. Hirdetés

Elvárások felett teljesített a Symantec

|

A biztonsági megoldásokat gyártó és értékesítő Symantec az elemzők elvárásait túlteljesítve 1,65 milliárd dolláros bevételt és kiemelkedő nyereséget könyvelhetett el.

Hirdetés

Symantec logó
Symantec logó

Az elemzők elvárásait túlteljesítve jó negyedévet zárt a Symantec is. A vállalkozásnál 2011. július 1-jén ért véget a 2012-es első pénzügyi negyedév.

A jelentett bevételek szerint a Symantec bevétele ebben az időszakban 1,65 milliárd dollár volt, 15 százalékkal több mint a tavalyi év hasonló periódusában. A vállalat a teljes nyereséget nem kommunikálta, az viszont kiderült, hogy részvényekre számítva 0,40 dolláros nyereséget könyvelhetnek el a részvényesek.

Az elemzői elvárások minden szegmensben jóval alacsonyabbak voltak: a bevétel tekintetében 1,59 milliárd dollárt vártak el, részvényenkénti nyereségnek pedig 0,37 dollárt.

Enrique Salem, a Symantec elnöke és ügyvezető igazgatója szerint a fenyegetettséget területén nem nyugszanak a kedélyek, mérgezett és célzott a környezet. Továbbá a védendő adat mennyisége soha nem látott ritmusban növekszik. Az elnök szerint ilyen körülmények között az ügyfelek értékelik a Symantec egyedi termék portfólióját és hűségesek a vállalathoz, és így sikerült nekik a negyedik negyedévben is az elvárások felett teljesíteni.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.