Hirdetés
. Hirdetés

Erdőkertesen járt a Computerworld TV

|

Legújabb filmünk segítségével ellátogathatnak a Neumann Jánosról elnevezett iskolába, ahol idén indul webgazdasági képzés.

Hirdetés

Ahogy azt már korábban is olvashatták, Erdőkertesen, a Neumann Jánosról elnevezett általános iskolában kezdődik szeptemberben az első hazai webgazdasági képzés, amely során olyan ismeretanyaghoz jutnak a diákok, mint weborientált vállalkozásmenedzsment, webfejlesztés, webüzemeltetés és webtervezés, továbbá az előbbiek gazdasági és jogi háttere. Első körben egy négy- és egy ötéves szakközépiskolai tanfolyam indul, amely ugyan szakmát nem ad, de a kötelező tantárgyak kiegészülnek a fenti ismeretekkel. A későbbiekben (várhatóan jövőre) mindez kiegészül érettségi utáni, OKJ szerinti informatikai képzésekkel, azt követően pedig - partnerek bevonásával - országos viszonylatban kiegészítő képzések indulnak többféle célcsoportnak. A Computerworld stábja a beiratkozás napján kilátogatott a helyszínre.

070620.erdokertesen-jart-a-computerworld-tv.jpg

Felvételünkön megszólal a képzést létrehozó Webdidaktika Alapítvány két kuratóriumi tagja, Juhász István és Csibor Zoltán, továbbá Sinka György iskolaigazgató és Kerekes Anita, az Oracle Hungary regionális PR menedzsere. Végül, de nem utolsó sorban szerepel Pásztor László, Erdőkertes polgármestere is.

Podcast: Egy korábbi felvételünkön Pásztor László a településről mesél.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.