Hirdetés
. Hirdetés

Erős negyedév a Libránál

|

Az ügyviteliszoftver-készítő bevétele a kedvezőtlen gazdasági környezetben is harmadával nőtt az előző év megfelelő időszakához képest.

Hirdetés

Az ügyviteli és vállalatirányítási rendszereket fejlesztő Libra 2009 első negyedévében 32 százalékkal növelte szoftverértékesítésből és -tanácsadásból származó árbevételét az előző év hasonló időszakához képest. A cég vezérigazgatója szerint a növekedés üteme megfelelt a 2008-asnak, ami egyébként rekordév volt a Volán Elektronika leányvállalataként működő Libra Szoftver történetében; amíg azonban tavaly a kis- és középvállalati üzletág fejlődött dinamikusabban, idénre a nagyvállalati üzletág növekedése is elérte a 30 százalékot.

Papp Zoltán elmondta, hogy a kedvezőtlen gazdasági környezet lehetőséget adhat a gyors és rugalmas hazai informatikai vállalkozásoknak a fejlődésre. A megrendelések bővülése már 2008 utolsó negyedévében megkezdődött a Libra nagyvállalati üzletágában, ami azzal magyarázható, hogy a válság közepette sok az üzletiszoftver-felhasználó dönt egy gazdaságosabb hazai rendszer mellett a külföldi megoldásokkal szemben. Ez számos hazai informatikai szolgáltató számára jó lehetőség, ha időben tudnak lépni.

A jelek szerint a LIBRA Szoftvernél bíznak a növekedés töretlenségében, mivel az év eleje óta újabb négy munkatárssal bővítették a hatvan fős csapatot.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.