Erős Windows 10-kampányt indít a Microsoft

|

További felhasználói kört igyekszik rávenni az ingyenes frissítésre a vállalat.

Most, hogy közeleg a Windows 10 félévéves születésnapja, a szoftvergyártó a felhasználók újabb csoportjait igyekszik rávenni az új operációs rendszerre való frissítésre. A vállalat tegnap bejelentette, hogy a Windows 7 Pro és a Windows 8.1 Pro változatokat futtatók számíthatnak rövidesen a Get Windows 10 app megjelenésére a Windows tálcáján, ami nem más, mint felhívás a frissítésre. Ez a változás azokat az eszközöket fogja érinteni, amelyek csatlakoztak egy Active Directory domainhez, és közvetlenül a Windows Update-en keresztül kapják a frissítéseket. Az ilyen konfigurációval rendelkező vállalati felhasználók fognak szembesülni az ingyenes frissítésre felhívó beugró üzenetekkel a Get Windows 10 app részéről.

A nagyvállalatoknak nem kell majd ezen üzenetek miatt aggódniuk, ugyanis a Windows 7 és 8.1 Enterprise kiadásait használók nem jogosultak az ingyenes frissítésre.

Hirdetés
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!