Hirdetés
. Hirdetés

ERP kicsiben

|

Az Epicor második negyedéves eredményeiről tartott beszámolót Budapesten.

Hirdetés

A ma hetedik legnagyobbb ERP-szállító vállalat két évvel ezelőtt vásárolta meg a Scalát, legutóbbi akvizíciója a CRS Retail volt, amivel tovább erősítette a kiskereskedelmi szektorban szerzett pozícióját - mondta John Hiraoka, az Epicor alelnöke.

A vállalat főként a kis- és középvállalati szegmensre koncentrál. Bevételeiben nagyjából egyformán 30 százalékot képviselnek a licenceladások, a szolgáltatások, valamint a támogatási tevékenység. Az Epicort a többi versenytárstól több elem különbözteti meg, így a fejlett webszolgáltatások és a szolgáltatás-orientált architektúra (SOA) alapú termékek, a hosszú távű termékstratégia és a befektetések védelme, továbbá a termékek rugalmassága és bővíthetősége.

Ami a konkrét adatokat illeti, a második negyedévben az Epicor árbevétele 99,5 millió dollár volt, ami 40 százalékos növekedést jelent az előző év azonos időszakához képest. A régiók szerinti megoszlásban az EMEA (Európa, Közel-Kelet és Afrika) 30 százalékot képvisel a teljes árbevételben. Az Epicor 13 éve van jelen a magyar piacon, 250 ügyféllel rendelkezik. Tavaly 13 százalékkal növekedett az árbevétele, és október 10-re tervezi a legközelebbi ügyfelnapját - mondta Szűcs Orsolya, az Epicor Software Hungary Kft. regionális igazgatója.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.