Hirdetés
. Hirdetés

EU-s innovációs programban vesz részt az 99999 Informatika

|

Vissza nem térítendő uniós támogatást nyert el az 99999 Informatika Kft. a GOP keretében, a Versenyképes IKT szektor fejlesztése nevű pályázat révén.

Hirdetés

A projekt célja a számos külföldi díjat nyert, gyártó független 99999 Informatika Kft. saját és partnerei innovációs portfóliójában lévő innovatív projektötletek, termékfejlesztési elképzelések összegyűjtése és rendszerezése. További célja az értékesítési folyamatokra és szervezeti kultúrára jellemző innovációs képességek és potenciál, az ezekben rejlő lehetőségek elemzése. Ezek segítségével egy releváns, brüsszeli irányítású Horizont 2020 pályázat kerül kidolgozásra, együttműködve az Európai Bizottság megfelelő érintettjeivel, valamint más Európai Uniós (EU) kezdeményezésekkel.

Hirdetés

„A projektben való részvételünk legfőbb célja, hogy az informatikai témájú K+F+I termékeket, szolgáltatásokat fejlesztő 99999 Informatika Kft. nemzetközi piaci lehetőségei bővüljenek, és az EU, Horizont 2020 programjában aktívan részt vegyen” – mondta Dongó Péter, az 99999 Informatika Kft. ügyvezető igazgatója. A Horizont 2020 az EU létező legnagyobb szabású kutatási és innovációs keretprogramja, melynek hétéves költségvetése csaknem 80 milliárd euróra tehető. A Horizont 2020 három fő pillére: Kiváló tudomány, Ipari vezető szerep (az 99999 Informatika Kft. e pillérben vesz részt), valamint Társadalmi kihívások. A Horizont 2020 forrásait a hazai vállalkozások eddig nehezen tudták kihasználni, mivel ez komoly előkészítést és felkészülést igényelt; a most induló projekt ezt a problémát oldja fel.

 

 


A 99999 Informatika Kft. olyan, számos külföldi díjat nyert, gyártó független, adat-központi és adatkommunikációs technológiák „öt-kilences rendelkezésre állását” biztosító magyar tulajdonú képviselete, amely a legnagyobb gyártók teljes támogatásával, evangelista szemlélettel alakítja ki ügyfeleinek informatikai környezetét. A stabil pénzügyi alapokon nyugvó vállalat munkatársai az ország legjobb egyetemein és kutatóhelyein szereztek gyakorlatot, akik hazai és nemzetközi szakmai tapasztalattal is bírnak.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.