Hirdetés
. Hirdetés

Európában gyártja óriástévéit a Toshiba

|

Részesedésvásárlással biztosítja a Toshiba, hogy elegendő LCD panelje lesz Európában. A kiszemelt cég az LG.Philips LCD lengyel leányvállalata.

Hirdetés

A japán elektronikai cég 46,2 millió dollárért vásárolja meg az LG.Philips LCD lengyel leányvállalatának egyötödét. A Wroclaw lengyel város mellett épülő gyárban a dél-koreai üzemben gyártott LCD paneleket alakítják át késztermékekké, vagyis televíziókká.

Az LCD modulok tömeges gyártása 2007 márciusában kezdődik el. A lengyel gyárban évente 3 millió modult termelnek, a cég közleménye szerint a termelői kapacitás 2011-re 11 millió modulra növekszik.

A Toshiba a lengyel gyár mellé építi tévéösszeszerelő üzemét, ez az egység 2007 augusztusában kezdi meg működését. A Toshiba itt készíti majd az 50 hüvelykesnél nagyobb képátlójú tévékészülékeit. Tervek szerint 2009-ig összesen legalább 3 millió tévét gyártanak le.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.