Hirdetés
. Hirdetés

Extra biztonságos mentési megoldás a Fujitsu kínálatában

|

A hiperkonvergens infrastruktúrákhoz (HCI) ideális ETERNUS CS200c S2 mentési megoldás bevezetésével a Fujitsu új adatbiztonsági szemléletet honosít meg a virtuális adatközpontban.

Hirdetés

Az integrált, új mentési célgép egyszerűen és gazdaságosan óvja meg a komplex fizikai és virtuális IT-környezetek adatait. Tovább bővíti a Fujitsu kulcsrakész ETERNUS CS célgép-családjának kínálatát, amelynek tagjai mérséklik az elmulasztott biztonsági mentés, a katasztrófa utáni visszaállítási hibák és a kényes adatokat érintő sérülések kockázatát.

A fizikai, virtuális és felhőalapú adatközpontok korlátlan számú szerveréhez teljesen integrált mentési, archiválási és visszaállítási megoldást biztosító ETERNUS CS200c S3 "all in one" jellegű adatbiztonsági koncepciót valósít meg a konvergens és hiperkonvergens rendszereknél. Ezt azt jelenti, hogy a szervezetek úgy tudják virtualizálni kritikus alkalmazásaikat, hogy közben a szolgáltatási szerződések szigorú adatbiztonsági követelményeinek is eleget tesznek.

Uwe Neumeier, a Fujitsu alelnöke és EMEIA-régióbeli terméküzletágának adatközponti megoldásokért felelős vezetője elmondta: "A hiperkonvergens és a szoftveresen definiált rendszerek valós idejű digitális üzletvitelt tesznek lehetővé, és bár rendelkeznek bizonyos beépített adatbiztonsági képességekkel, gyakran ugyanazon a platformon tárolják a biztonsági másolatokat. Így a kritikus adatok nincsenek védve a sérülés és a törlés ellen. Új célgépünk ezt a hiányosságot megszüntetve, megbízható mentési és visszaállítási megoldást biztosít az egyes virtuális gépek életciklusának minden szakaszában, még a hiperkonvergens megoldáson belül is. Ezáltal az üzletileg kritikus adatok folyamatosan védettek, és még katasztrófa esetén is fenntartható a folyamatos üzletmenet."

 

Az ETERNUS CS200c S3 előkonfigurált, kulcsrakész megoldás. Napok helyett órák alatt üzembe állítható. Az ismétlődő illetve rendkívül komplex feladatok automatizálásával ésszerűsíti a folyamatos üzemeltetést és a katasztrófa utáni visszaállítás folyamatát. Az ügyfelek gyorsan aktivizálható snapshotokat készíthetnek a hardverekről a szinte azonnali visszaállításhoz, és platformon kívülre is menthetik virtuális gépek százainak biztonsági másolatait. A szabályalapú koncepció gondoskodik róla, hogy egyetlen virtuális gép se maradjon védelem nélkül, és ezzel együtt optimális erőforrás-gazdálkodást biztosít.

Az iparágvezető Commvault szoftverrel dolgozó ETERNUS CS200c S3 mélyen beépül a virtuális infrastruktúrákba, minden elterjedt hypervisor programot (pl. Microsoft Hyper-V és VMware vSphere) támogat, és a Commvault fejlett adatkezelési képességeivel radikálisan leegyszerűsíti az adatkezelési feladatok végrehajtását.

Sangram Dange, a Commvault Adatbiztonsági és visszaállítási üzletágának ügyvezető igazgatója így nyilatkozott: "A Commvault a Fujitsuval közösen egyszerűsíti a hiperkonvergens infrastruktúrák biztonsági mentési és adatkezelési folyamatait. A Commvault adatbiztonsági szoftverének Fujitsu ETERNUS CS200c célgépbe integrálása egyszerű, 'kulcsrakész' módszert kínál a virtuális infrastruktúrák adatainak kezeléséhez és a hiperkonvergens infrastruktúrák adatainak biztonsági mentéséhez. Azzal, hogy beillesztettük a Commvault virtuális környezeteket védő, ütőképes jellemzőit a könnyen beszerezhető, telepíthető, támogatható és skálázható ETERNUS CS200c célgépbe, segítséget nyújtunk a hiperkonvergens infrastruktúrák felhasználóinak a végponttól végpontig terjedő adatkezelési műveletek egyszerű és biztonságos végrehajtásához."

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.