Hirdetés
. Hirdetés

Ez indította be leginkább a szexpartner-keresőket

|

2016-ban közel 20%-kal nőtt a magyar szexpartner-keresők száma az előző évhez képest - derült ki a legnagyobb hazai szexpartner-kereső oldal, a Szexrandi.hu felméréséből, így az aktívan keresők száma megközelítette a 40 ezret. Ők azok, akik nem csak beregisztráltak az oldalra, hanem többször használták is azt. Az érdekesebb viszont az, hogy ezt mikor tették. Vagy mikor nem.

Hirdetés

A legaktívabbak a nyári hónapokban voltak a szexpartner keresők, júliusban közel 200 ezerszer jártak az oldalon és átlag 11 percet töltöttek el azzal, hogy alkalmi partnert találjanak maguknak, vagy levelet írjanak a kiszemeltnek. Az olimpia ideje alatt kiugró volt az oldal látogatottsága, 23%-kal többen kerestek szexpartnert, mint az év többi időszakában.

Legkevesebben április 23-án és december 24-én kerestek szexpartnert. A karácsonyi időpont nem meglepő, de vajon mi történt április 23-án? Egy érdekes hírt találtunk aznapról, ami elterelhette a figyelmet a szexről. Április 23-án szivárgott ki a Star Wars VIII. részének forgatókönyve. Elképzelhető, hogy emiatt esett volna aznap a szexre vágyók száma?

A labdarúgó eb viszont - a Szexrandi statisztikái alapján - jelentősen növelte a szexpartnert keresők libidóját, a június 10-től egy hónapon át tartó világesemény alatt ugyanis 25%-kal többen kerestek partnert, mint általában. Érdekesség, hogy éppen az Európa Bajnokság egyik legjobb mérkőzése, a magyar-portugál volt az év második legforgalmasabb napja és ez a hét volt az év legforgalmasabbja is egyben.

De melyik lehetett a legtüzesebb nap tavaly? A statisztikákból ez is kiderült. 2016-ban december 16-án kerestek maguknak a legtöbben alkalmi kapcsolatot. Vajon mi történt azon a decemberi pénteken? Két érdekességet találtunk. Aznap jelent meg a minimálbér és a garantált bérminimum megállapításáról szóló kormányrendelet a Magyar Közlönyben, illetve ugyanezen napon a reggeli óráktól egészen délutánig nem működtek az elektronikus hivatali ügyintézést lehetővé tevő online rendszerek, azaz a magyarorszag.hu és az alá tartozó Ügyfélkapu sem, sőt aznap a személyes hivatali és telefonos ügyintézésben is jelentős fennakadásokról számoltak be. Úgy látszik, mindez már elég volt arra, hogy a magyarok a szexpartner kereséssel töltsék idejüket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.