Hirdetés
. Hirdetés

Ezek az Android 6.0.1 újdonságai

|

A mobil operációs rendszer pár hasznos változtatást, új hangulatikonokat és biztonsági javításokat tartalmaz.

Hirdetés

Kiadta a Google az Android Marsmallow legújabb, 6.0.1-es változatát, amelyben néhány váratlan továbbfejlesztés mellett már benne vannak az ígért új hangulatikonok. Az Ars Technica információi szerint a fejlesztő átalakította a tableteken megjelenő navigációs sávot: a visszalépés és home gombok balra kerültek, az áttekintés gomb pedig jobbra. Egy másik változtatás a következő riasztásig funkció visszatérése a ne zavarj üzemmódban, ami lehetővé teszi a felhasználók számára annak beállítását, hogy az eszköz a következő riasztás időpontjáig ne háborgassa őket.

Az új kiadás tartalmazza a decemberi biztonsági frissítéseket is, amelyek súlyos sérülékenységeket javítanak a mobil operációs rendszerben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.