Hirdetés
. Hirdetés

Ezért nem volt szabad kihagyni az év legnagyobb üzleti fesztiválját

|

Elmondták a résztvevők, miért érte meg nekik részt venni az idei IT Festen.

Hirdetés

Nem múlhat el úgy nyár, hogy az ne a grandiózus IT Fest gigaeseménnyel kezdődne! Tavaly a Lupa tó adott otthont a hazai IT-szektor legnagyobb rendezvényének, idén pedig - a tavalyi fesztiválhoz hasonlóan - szintén exkluzív, trendi környezetben, a Millenáris Parkban rendezték meg. A 2022-es IT Fest-en így ismét összejöttek az iparág döntéshozói, senior és junior szakemberei, hogy kötetlen formában, fesztiváli hangulatban vitassák meg az iparág aktualitásait.

Mivel a szervezők a magasszintű, speciális szaktudás mellett a területek közötti átjárhatóságot is célba vették, ezért idén az IT Fest a Business Fest (HR Fest) keretein belül valósult meg. Megszólalt néhány résztvevő, miért ment el, mivel tért haza, illetve a szervezők is megosztották tapasztalataikat, hogyan látták a nagyszabású eseményt.

Hirdetés

Egyszerre több rendezvényen vehettek részt a látogatók az IT Fest keretében, így egyetlen alkalom több előnyt is biztosított számukra. "Nagyon sok ismerőssel és új ismerőssel is találkoztam, kapcsolatokat építettem, izgalmas előadásokat hallgattam meg, és minden közben nagyon jól éreztem magam" - mondta Molnár Judit, a WLWYB Global Kft. ügyvezetője.

Az IT Fest egy olyan rendezvény, ahol nemcsak a szakmai programok sokszínűsége, hanem a résztvevő partnerek változatossága is nagyon motiváló. "Szeretek beszélgetni a különböző iparágak képviselőivel, lehetőségem van találkozni nagyon sok olyan lehetséges beszállítónkkal, akikkel a későbbiekben tovább folytathatjuk az itt megkezdődött beszélgetéseket. Nekem, mint informatikusnak az is nagyon fontos, hogy találok olyan előadásokat, amelyek révén elgondolkodhatok azon, hogy merre tart a mi iparágunk" - mondta Hegedűs Ferenc, a Yettel Zrt. Senior Innovation Managere.

Nagyon sok szakértővel lehetett a fesztivál keretén belül találkozni, nagyon széles spektrumban mondták el a véleményüket. "Az elmúlt időszakban nagyon sok minden változott, mi is megváltoztunk és jó hallani mások véleményét, hogy ők hogyan reagálnak erre a változásra és mit terveznek a jövőre. Nincs az a feszengés, jó hangulat van" - foglalta össze Mantuano Mónika, az UNICEO alelnöke. "Alig tudtam elmenni előadásokra, mert mindig jött valaki, akivel lehetett beszélgetni, értékes gondolatokat cserélni, új lehetőségeket feltárni, nagyszerű lehetőség ez a networkingre" - tette hozzá Pécsy Gábor, a ChemAxon Kft. CTO-ja.

"Ihletet kaphat az ember, és szembesülhet azzal is, hogy bizonyos problémákkal nem egyedül van, hanem mások is küzdenek velük" - mondta Szepesi Dániel, a ChemAxon Kft. Business Data Leadje.

"Nagyszerű látni egyébként, hogy mekkora fejlődésen ment keresztül az IT Fest" - tette hozzá a szakember. Az rendezvény megvalósítása egyébként önmagában is különleges újraértelmezését jelenti a megszokott szakmai konferenciáknak. Hegedűs-Cser Lilla, a United Consult Zrt. CMO-ja szerint az IT Fest a magyar piacon olyan hiánypótló esemény, amelynek programját valóban a szakmai közösség rakja össze.

Gertner Roland, a United Consult Zrt. vezérigazgatója szerint nagyon büszkék az idei fesztiválra is. A rendezvény idén is túlszárnyalta a szervezők minden előzetes várakozását; míg tavaly több mint 800 résztvevője volt a patinás eseménynek, addig idén legalább 1200 látogatót számoltak.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.