Hirdetés
. Hirdetés

Ezzel lehet ma könnyen értékesíteni

|

A Financial Times által rangsorolt magyar vállalat fejlesztése segítene a kommunikációs szakembereknek.

Hirdetés

A Financial Times magazin 2021-ben Európa leggyorsabban növekvő vállalatai közé sorolta a Grape Solutions Zrt.-t, marketing automatizációs és CRM megoldásukkal pedig szeretnék minél egyszerűbbé tenni a kommunikációban, értékesítésben dolgozó szakemberek mindennapjait.

Felméréseik szerint, több kommunikációs szoftver használatakor évente akár 96 órát is eltölthetünk a különböző marketing adatok begyűjtésével, pedig az információszerzés ideje jelentősen csökkenthető lenne egy szoftver alkalmazásával. Többcsatornás marketing megoldásukkal, az Optima rendszerrel céljuk a kommunikációs feladatokba fektetett időt, illetve költségeket csökkenteni.

Hirdetés

"A problémával először házon belül találkoztunk, olyan marketing és CRM megoldást kerestünk, amely a kampány előkészítésétől a kampány kiértékeléséig kiterjedt felületet tud nekünk adni. Szerettünk volna minél részletesebb adatokra támaszkodni a külső kommunikációnk során, viszont azt tapasztaltuk, hogy ehhez szükség van több szoftver egyidejű használatára, ami nagyon költségesnek és időigényesnek bizonyult" - tette hozzá Széll Szilárd, a Grape Solutions Zrt. vezérigazgatója.

Optima rendszerük kezdeti fejlesztésekor több magyar vállalkozást is bevontak, hogy felületükkel bármely vállalati méretben realizált marketing hiányosságra megoldást találhassanak. A Grape Solutions szoftvere kombinált felületet biztosít az ügyfélszolgálati, marketing, sales, illetve menedzselési feladatok elvégzéséhez. A rendszer biztosítja a kommunikációs szakemberek számára, hogy ügyfeleik részére személyre szabott ajánlatokat küldhessenek több csatornán keresztül, akár e-mail, push értesítés, telefon, vagy szöveges üzenet alkalmazásával. A terméket saját igényeikre szabhatják a vállalkozások, így saját arculatukra, kommunikációs elvárásaikra is.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.