Hirdetés
. Hirdetés

Feladhatják az SSD-gyártók

|

Az OCZ szerint hasonlóra lehet számítani a szektorban, mint a merevlemez-piacon.

Hirdetés

Az OCZ szerint az SSD-piac készen áll arra, hogy a következő fázisba lépjen a fejlesztéseket tekintve, és középtávú adattárolókat kínáljon. Ez viszont elkerülhetetlenül csökkenést eredményez majd a gyártók számában, legalábbis az OCZ szerint. Úgy gondolják, hogy az SSD-iparban hasonló megy majd végbe, mint a merevlemezek piacán az elmúlt években.

A 2000-es évek elején még számos merevlemez-gyártó versengett az ágazatban, mára azonban már csak a Western Digital, a Seagate és a Toshiba maradtak. A többi vagy visszavonult az üzletágtól vagy pedig egyesült valamelyik másik céggel. 

Az OCZ hasonló folyamatot jósol a következő évekre az SSD-szektorban is. Maga az OCZ szeretné elkerülni mindezt, és a kevesek egyike maradni. Bár ők sem úszták meg nehézségek nélkül az elmúlt negyedéveket, pénzügyileg erősek maradtak. Szintén előnyt jelent számukra sokakkal szemben, hogy az elsők között voltak az ágazatban. A Seagate például még mindig külső partnerekkel próbál saját SSD-t készíteni.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.