Hirdetés
. Hirdetés

"Felhő-céget" vett a Xerox

|

Örülhetnek a mobilosok: az akvizíció révén a vállalat a készülék típusától, márkájától független megoldást kínálhat a felmerült problémákra.

Hirdetés

Az angliai székhelyű WDS megvásárlásával a Xerox a mobilosoknak nyújthat a jövőben új megoldásokat, ezáltal a mobilszolgáltató cégeket is támogatva az ügyfél-elégedettség növelésében, illetve a komplex felhasználói igények felmérésében és kezelésében.

A WDS saját fejlesztésű, felhő-alapú megoldása, a GlobalMine ugyanis képes azonnali technikai háttértámogatást biztosítani azoknak, akiknek segítségre van szükségük a mobilkészülékükben, vagy az azon futatott szolgáltatásokban keletkezett hiba kijavításában. A GlobalMine használatával a szolgáltató feldolgozza, értékeli, és megoldást is kínál a felmerült problémára függetlenül a készülék típusától, márkájától. Ennek köszönhetően a felhasználók rövid időn belül hatékony segítséget kapnak az adott eszköz, illetve szolgáltatás további használatához, anélkül, hogy értékes időt kellene vesztegetniük a szervizelésre.

Az akvizíció költségét üzleti titokként kezeli mindkét cég.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.