Hirdetés
. Hirdetés

Felmenőben a memóriaárak

|

Egy 2 gigabites DDR3-as lapka ára egy hónap alatt több mint 10 százalékot nőtt.

Hirdetés

Az évek óta lejtmenetben lévő memóriapiac helyzete olyannyira nem volt eddig rózsás, hogy több gyártó is a visszavonulás mellett döntött. Ugyanakkor az utóbbi időben arról érkeztek hírek, hogy a modulok árai növekedni kezdtek.

A DRAM-ok árcédulái pedig valóban ismét hízásnak indultak, ugyanis egy 2 gigabites DDR3-as memórialapka körülbelül 0,71 euróért vásárolható meg, ami 14,6 százalékkal több, mint egy hónappal ezelőtt. A gyártók szerint ez az érték még tovább növekedhet.

A helyzetért kétségtelenül az ünnepi szezon a felelős - emiatt pedig az is igencsak biztosra vehető, hogy ez a folyamat nem tart tovább egy hónapnál. A felhasználóknak továbbra sincs miért aggódniuk, ugyanis egy ideig még biztosan olcsó marad a memória.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.