Hirdetés
. Hirdetés

Felsővezetőt vesztett az MSN

|

A Microsoftnak szüksége van valakire, aki irányítja a Google-lal szembeni erőfeszítéseket az MSN-en belül. Ez különösen azok után válik fontossá, hogy az egyik felsővezető áprilistól legalább egy évre kilép.

Hirdetés

David Core alelnök ideiglenes kilépése kapcsán egy pénteki üzenetében természetesen biztosított mindenkit arról, hogy "nem vesztette még el teljesen a hitét az MSN vezetésében", más okok vezettek a döntéshez: "Bár a piacon történő előrelépésünk egyelőre nem igazán mutatkozik meg, megkérdőjelezhetetlenül azt érzem, hogy a stratégiánk, a befektetéseink, a vezetőink a piaci pozíciónk erősítését szolgálják hosszú távon." - véli Core.

A szakember 1986 óta dolgozik a Microsoftnál, pont akkor hagyja el a céget, amikor az óriási összegeket öl a keresési technológiákba, hogy visszaszerezhesse piaci részesedését, amelyet a Google egyre inkább elhappol előle.

A Google piaci részesedése a tavaly júniusi 45,7%-ról novemberre 46,3%-ra növekedett. Az MSN szeptemberben egyesült a Microsoft Windows részlegével. Cole cáfolta azokat az értesüléseket, melyek szerint emiatt készül távozni posztjáról. Ellenkezőleg, igyekezett elősegíteni a változtatások jó visszhangját.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.