Hirdetés
. Hirdetés

Fennakadások a Tippmix rendszer működésében

|

Többen jelezték, hogy a Szerencsejáték Zrt. fogadási rendszere elérhetetlen vagy nagyon lassú.

Hirdetés

A vállalat Facebook oldalán olvasható, 10:50-kor posztolt bejegyzés szerint csak most indult el az új rendszer és az oldal, ezért olyan finombeállításokat kell végrehajtaniuk, amelyekre a tesztkörnyezetben nem volt lehetőségük. A lottózókban lévő terminálok sem működtek hétfő délelőtt. A Tippmixpro fogadási oldal üzemel.

Korábban közleményt adott ki a Szerencsejáték Zrt., hogy rendszerkarbantartást hajt végre, amely augusztus 8-án 22:30-tól az internetes, a terminálos és elektronikus (internet, SMS, ATM) értékesítési csatornákat, 24:00 órától pedig a telefonos és internetes pályázati rendszert érinti, amely időszakokban a játékaik nem lesznek elérhetőek. A rendszerek legkésőbb augusztus 10-én (hétfőn) 05:00 órától érhetőek el újra, írta a cég.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.