Hirdetés
. Hirdetés

Folytatja az átnevezősdit a Microsoft

|

Ezúttal a Windows Phone Marketplace nevet találták túl bonyolultnak az illetékesek.

Hirdetés

Az utóbbi hetekben a redmondi szoftvercég döntéshozói számos alkalommal keltettek zavart a meglévő termékeik neveinek változtatásával: most már nincs például „Metro felület”, a Hotmailből nemrég Outlook.com lett, az érintőképernyős Surface asztaluk pedig táblagéppé vált.


Jelenleg minden jel arra utal, hogy az átnevezési trend legújabb „áldozata” a valóban túlságosan hosszú nevű Windows Phone Marketplace lett, amelyet a mobilos operációs rendszer fejlesztői portálja szerint Windows Phone Store-ra keresztelt át a Microsoft. Sajnos ezt teljesen hivatalosan még nem erősítették meg a vállalat sajtósai, ám meglehetősen egyértelműnek tűnik a helyzet.


Kapcsolódó hír, hogy a fentebb említett fejlesztői portálon található dokumentum szerint a programozók kizárólag a Windows Phone 8-as programokban használhatják majd az alkalmazásokon belüli vásárlást lehetővé tevő (in-app purchase) üzleti modellt, a WP7-es szoftverekbe sajnos nem lesz integrálható a funkcionalitás.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.