Hirdetés
. Hirdetés

Folytatódik a KisJogtár-sorozat

|

A nemrégiben indított KisJogtár sorozat újabb tagjait jelenteti meg a CompLex, most az agráriumot és az építőipart veszik górcső alá.

Hirdetés

Az Agrártámogatási KisJogtár az agrár- és vidékfejlesztési támogatások igényléséhez nyújt hathatós segítséget, tartalmazza a támogatások szabályait és az intézményi hátteret. A növénytermesztéssel, állattenyésztéssel, agrár-környezetvédelemmel, a termőföld tulajdonával és használatával, megújuló természeti erőforrásokkal, valamint földméréssel és térképészettel, valamint ingatlan-nyilvántartással kapcsolatos jogi- és céginformáció itt is kiegészül iratmintákkal és egyéb szakanyagokkal.

Az Építésügyi KisJogtár az építéssel, tervezéssel és kivitelezéssel foglalkozó cégeknek, egyéni vállalkozóknak készült, a mindennapi munkát megkönnyítő gyűjtemény. A több száz építésügyi jogszabály, a versenyjog, fogyasztóvédelem és az Európai Unió joganyagai mellett a nemzeti fejlesztés programjai, az oktatás, képzés joganyagaival egészül ki. A tervezői és szakértői jogosultsági vizsga szabályai és a követelményben említett joganyagok is megtalálhatók a korongon.

A cd-ken nemcsak a vonatkozó jogi, hanem az ágazatokat érintő további fontos adatbázisokat, ismerettárakat is összefoglalták a szakértők. Egy-egy korong az adott iparág TOP 1000 vállalkozásának cégadatait (tevékenységi kör, jegyzett tőke, cégjegyzésre jogosultak adatai, mérlegadatok stb.), valamint iratmintákat és bírósági döntéseket is tartalmaz. A keresést minden kiadványban egyszerű, internetböngésző jellegű felület segíti.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.