Hirdetés
. Hirdetés

Fontos DIGI hír

|

Túl az ötszázon a DIGIMobil: újabb 42 településen tette elérhetővé mobilszolgáltatásait a DIGI, így összesen már 529 városban és községben tesztelhetik a hálózatot a cég ügyfelei.

Hirdetés

Hirdetés

A DIGI ütemezett hálózatépítési stratégiájának köszönhetően hétről hétre bővül a lefedett területek listája és ma már több mint ötszáz településen érhető el a DIGIMobil szolgáltatás. A társaság honlapján folyamatosan nyomon követhető, hogy mely területeken válik újonnan elérhetővé a DIGIMobil, amelyről további információk a digi.hu/mobil oldalon érhetők el.

Az újonnan bekapcsolt területek: Ártánd, Balatonszárszó, Balsa, Bátonyterenye, Berkesz, Besnyő, Bököny, Börcs, Cece, Ceglédbercel, Csanádalberti, Erdőkertes, Gávavencsellő, Géberjén, Hugyag, Jászapáti, Jászladány, Kakasd, Kántorjánosi, Kerepes, Kondoros, Köröstarcsa, Mány, Moha, Nagybánhegyes, Nagykamarás, Nagytőke, Nagyvenyim, Nyékládháza, Nyírbéltek, Őrhalom, Palé, Paszab, Sáránd, Szabadbattyán, Szatymaz, Szentistván, Szeremle, Tárnok, Újlőrincfalva, Vanyarc, Vatta.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.