Hirdetés
. Hirdetés

Fontos óvintézkedést tett a Huawei

|

Hírek szerint visszafogja legdrágább modelljei gyártását a kínai óriás a kereslet várható csökkenése miatt.

Hirdetés

Hirdetés

A Digitimes értesülései szerint a Huawei csökkentette csúcsmodelljei - a P30-as és Mate 30-as sorozat - gyártási megrendeléseit, mivel arra számít, hogy az amerikai exporttilalom miatt visszaesnek az eladásai az elkövetkező időszakban. Becslések szerint a vállalat okostelefon-eladásai darabszámban 40-60 százalékkal csökkenhetnek, az éves bevétel pedig 30 milliárd dollárral eshet vissza, ha nem történik kereskedelmi megegyezés az Egyesült Államok és Kína között.

Közben a Huawei mindent megtesz annak érdekében, hogy csökkentse függőségét az amerikai technológiáktól. Saját operációs rendszert fejleszt, amelynek kínai megjelenése őszre, nemzetközi debütálása pedig jövőre várható. Továbbá a hazai piacra összpontosít, hogy itt ellensúlyozza a nemzetközi piacokon várható visszaesést.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.