Hirdetés
. Hirdetés

Football Inside

|

A világon elsőként az Intel helyezhet el logót az FC Barcelona mezén.

Hirdetés

„Ez az Intel számára több mint szponzoráció” – mondta Deborah Conrad, az Intel marketing vezetője. „A technológia, amit fejlesztünk, és a programok, amelyeken együtt dolgozunk, mind azt a célt szolgálják, hogy az FC Barcelonát a világ legjobb technológiai hátterével ellátott csapatává tegyük.”

A partnerséget az FC Barcelona mezén elhelyezett Intel logó jelzi – ez az első logó, ami valaha felkerült a csapat mezére. Az új szerelést a csapat mai edzésén mutatták be. A leleplezésen részt vett az Intel képviselője, Deborah Conrad, Sandro Rosell az FC Barcelona elnöke, valamint a csapat játékosai közül Gerard Pique és Carles Puyol. Az új mezt tétmérkőzésen először a Villareal elleni spanyol bajnokin, december 14-én fogják viselni a labdarugók.

 

„Nagyon örülünk, hogy az FC Barcelona egy olyan világszerte elismert vállalat partnere lehet, mint az Intel” – mondta Rossel. „Az FC Barcelona és az Intel is meghatározó szereplő a maga területén. Meggyőződődésem, hogy megállapodásunk nagyon fontos mindkettőnk számára. Ez sokkal több mint csupán pénzügyi szponzoráció.”

Az együttműködés elemei:

Az FC Barcelona híres futball akadémiáját, a La Masiát a legkorszerűbb Intel-alapú eszközökkel látják el

Az FC Barcelona játékosai és edzői a legújabb Intel-technológián alapuló átalakítható notebook-okat kapnak, amelyek hozzájárulnak a hatékonyabb edzésmunkához és felkészüléshez

Az FC Barcelona Camp Nou stadionjának technológiai fejlesztése révén a szurkolók kényelmének és szórakozásának fokozása

Az FC Barcelona egész világra kiterjedő oktatási hálózatának támogatása a legfrissebb Intel technológia segítségével

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.