Hirdetés
. Hirdetés

G-re mozduló kezek

|

A Logitech aláírta hivatalos partnerszerződését az Electronic Sports World Cup (Számítógépes Sport Világkupa) 2006 rendezvénnyel. Június 30-a és július 2-a között várhatóan 30 000 néző követi majd figyelemmel a világ mintegy 800 legjobb játékosát, ahogy azok az összesen 400 000 dollárt kitevő pénzdíjakért versenyeznek.

Hirdetés

A Logitech az Electronic Sports World Cup támogatásával szeretné kifejezni elkötelezettségét a számítógépes játékok és játékosok iránt. A vállalat külön weboldalt indított a világkupa számára, ahol az eseménnyel kapcsolatos információkat tesz közzé, a LAN-party szervezőknek pedig tanácsokat és segédanyagokat kínál termeik feldíszítéséhez.
A Logitech több mint 10 éves tapasztalattal bír a játék-kiegészítők forgalmazásában. Első ilyen terméke az 1995-ben megjelent PC-s botkormány, a WingMan volt. Azóta a vállalat az alkalmi és a megszállott játékosoknak is számos játékvezérlőt, kormánykereket, botkormányt, egeret és billentyűzetet gyártott, amelyeket a személyi számítógépek, a PlayStation és az Xbox konzolok különböző generációihoz fejlesztett ki. A PC-s játékosok igényeit kielégítendő tavaly szeptemberben bemutatta G-sorozatú termékeit: a G5 és G7 lézeres egereket, valamint a G15 billentyűzetet. Ezek mindegyike kiemelkedő műszaki adatokkal és rengeteg testre szabható tulajdonsággal rendelkezik.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.