Hirdetés
. Hirdetés

Gamer PC-ket fejleszt a Lenovo

|

A DreamHack Winter 2015 eseményen a Lenovo és a Razer bemutatta a gamereknek tervezett, első asztali számítógépe prototípusát, a hivatalos bemutató a 2016-os CES kiállításon lesz.

Hirdetés

A két vállalat bejelentette, hogy egy márkanév alatt és közösen vezetik be a piacra a Lenovo Y sorozatú különleges Razer Edition játékeszköz modelleket. A PC-s játékok ma már gazdag és magával ragadó élményt nyújtanak, köszönhetően részben a legmodernebb grafikai és feldolgozási teljesítménynek, valamint a speciálisan a játékokhoz tervezett perifériáknak. A Lenovo alkalmazni fogja rendszertervezési és mérnöki szakértelmét, míg a Razer fokozza majd a játékosokat magával ragadó játékélményt. Minden soron következő Razer Edition termék közös márkajelzés alatt fog megjelenni, és ötvözi majd a Lenovo Y sorozat vonzó kialakítását olyan, ikonikus Razer elemekkel, mint például a testre szabható Chroma fényhatások.

A Lenovo és a Razer stratégiai partnersége kiterjed majd az új tervezésekre és termékekre, valamint a vállalatok a közeljövőben meg fogják vizsgálni a lehetséges keresztértékesítési lehetőségeket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.