Hirdetés
. Hirdetés

Google+: csökkent a forgalom

|

Több hete tartó robbanásszerű növekedés után a múlt héten 3 százalékkal csökkent a Google+ forgalma.

Hirdetés

Google+
Google+

A július 23-ával végződő héten csökkent a Google+-t felkeresők száma: 1,79 millióan látogattak el, ami az előző héthez képest 3 százalékos csökkenést jelent. Az oldalon töltött átlagos idő is csökkent 10 százalékkal, 5 perc és 15 másodpercre.

A látogatottságot figyelő Hitwise korábban irdatlan növekedést regisztrált: a július 16-án véget érő héten 283 százalékot növekedett az oldal, az azt megelőző héten meg 821 százalékot. Becslések szerint az oldalnak 20 millió regisztrált felhasználója van.

Az amerikai oldalak között a Google közösségi oldala a 42. leglátogatottabb közösségi oldal és a 638. a weboldalak rangsorában. A Google+ még mindig korlátozott béta változatban működik, alkalmanként a meglévő felhasználók további embereket hívhatnak meg az oldalra. A Google célja tovább dolgozni és finomítani az oldal működésén, mielőtt azt korlátok nélkül megnyitja a nagyközönség előtt.

Az elmúlt héten a Google kicsit bekeményített a felhasználókkal szemben, miután megkérdezés nélkül elkezdte törölni azokat a regisztrációkat, akik nem saját, igazi nevükkel jelentkeztek be - igaz, olyan felhasználókat is töröltek, akiknek csupán furább, a szokásostól eltérő nevük van. Azóta a Google visszakozott és megígérte, hogy kérdezés nélkül senkit sem töröl.

Ugyanakkor a Google törölte a céges regisztrációkat - a keresőóriás szerint számukra a lehetőség belépni az oldalra pár hónap múlva készül el. A Google+ a Facebook kimondott riválisa, és kezdettől úgy indult, hogy az első számú közösségi oldal hibáit máris kiküszöbölték. Alapból lehetővé tették a többszereplős videóhívás indítását is, amire a Facebook a Skype integráció bejelentésével válaszolt.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.