Hirdetés
. Hirdetés

Haladékot kapott az XP

|

A Microsoft az ügyfelek nyomásának engedve öt hónappal meghosszabbítja a Windows XP "életét".

Hirdetés

Az ügyfelek visszajelzésére hivatkozva a Microsoft bejelentette, hogy 2008 június végéig fogja árusítani a nagy számítógépgyártóknak és viszonteladóknak a Windows XP-t. A kisebb számítógép-gyártók, akik alkatrészekből állítják össze a gépeket ennél is tovább, 2009 január 31-ig telepíthetik fel az XP-t.

Korábbi bejelentése szerint a Microsoft január 31-ben jelölte ki az XP "leállításának" dátumát. Mike Nash, a Microsoft Windows termék-menedzsment vezetője úgy nyilatkozott, hogy vannak ügyfelek, akiknek több idő kell ahhoz, hogy átálljanak a Vistára. Nash ugyanakkor védelmébe vette a Vistát, amelyről több hardver-gyártó úgy nyilatkozott, hogy túlságosan erőforrás-igényes, sok hibát tartalmaz és kevés meghajtó létezik még hozzá. Mint mondta, az eladások nem igazolják a negatív visszajelzéseket, hiszen a Microsoft már 60 millió licencet adott el az új operációs rendszerből.

A témával kapcsolatban az október 9-én megjelenő lapszámunkban közlünk véleményt.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.