Hirdetés
. Hirdetés

Három új nyomtatócsaláddal erősít a kkv piacon a Ricoh

|

A Ricoh bejelentette, hogy a kis- és középvállalatok számára kínált nyomtató-portfólióját teljesen megújítva piacra dobta SP 220/277-es, illetve SP 325/377-es nyomtatócsaládját, illetve az SP 400DN, SP 450DN modelleket.

Hirdetés

Az elmúlt években a Ricoh innovációs törekvései között kiemelt helyet kapott a KKV szektor specifikus igényeire szabott irodai nyomtató berendezések fejlesztése, melynek eredményeként úttörő technológiák és az irodai munkavégzést innovatív módon támogató megoldások jöttek létre, olvashatjuk a gyártó közleményében. A Ricoh olyan költséghatékony, rugalmasan testre szabható eszköz-portfoliót alakított ki, amely hozzájárul a szektor teljesítményének növeléséhez, az irodai működési költségek csökkentéséhez, valamint az üzleti növekedéshez. Az új termékcsaládok segítséget nyújtanak a kis- és középvállalatoknak abban, hogy lépést tartsanak a technológiai kihívásokkal és akár abban is, hogy kialakítsák a rugalmas, mobil munkavégzés feltételeit.

SP 220, SP 277
Az elődmodell SP 211-es és SP 213-as sorozatokhoz képest számos új funkcióval megjelenő termékcsalád egyszerűen telepíthető, 23 lap/perces sebességű fekete-fehér nyomtatást biztosító, rendkívül tartós kivitelezésű eszközöket foglal magában. Windows mellett már Mac/Linux operációs rendszereken is használhatók, lehetővé teszik a mobil nyomtatást (NFC, Airprint, Mopria), valamint USB/ethernet/WiFi csatlakozási lehetőségeket is kínálnak. Az SP 277-es modellek extra nagy kapacitású induló tonerrel érkeznek, így rendkívül kedvező az üzemeltetésük.

 

SP 325, SP 377
Az SP 311-es család utómodelljeiként megjelenő berendezések egyik nagy előnyét az alacsony beruházási-, illetve üzemeltetési költségek jelentik a KKV szektor számára. Gyorsan telepíthetők és használatba vehetők, 28 lap/perces nyomtatási sebesség mellett 1200x1200 dpi felbontással dolgoznak, melynek révén kiváló minőségű fekete-fehér A4-es nyomatokat állítanak elő. Széleskörűen támogatják a különféle méretű papírok kezelését, Mac/Linux operációs rendszereken is használhatók, lehetővé teszik a mobilnyomtatást (NFC, Airprint, Mopria), valamint képesek a kétoldalas dokumentumok automatikus beolvasására is. Az SP 377-es modellek extra nagy kapacitású induló tonerrel érkeznek, így rendkívül kedvező az üzemeltetésük.

SP 400DN, SP 450DN
A tavaly november óta elérhető új termékcsalád kiemelkedően alacsony működési költséggel üzemeltethető, kompakt megoldást jelent a kis- és középvállalati irodák munkacsoportjai számára. 30-40 lap/perces nyomtatási sebesség mellett típustól függően akár 1200x1200 dpi-s felbontást is képes biztosítani. Az SP 400DN modell esetén50 000 oldalas, az SP 450DN esetén pedig 150 000 oldalas havi csúcsterhelhetőség, illetve a különféle papír vastagságok rugalmas kezelése egy olyan, hosszú távú, rendkívül költséghatékony működtetést tesz lehetővé, amely ideális választást jelent a KKV-k irodai munkavégzésének szempontjából. Az új modellek dedikált applikációk segítségével mobil eszközökről történő nyomtatást is elérhetővé tesznek az irodai hálózaton keresztül. Alacsony energiafogyasztásuknak köszönhetően környezetbarát megoldást jelentenek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.