Hirdetés
. Hirdetés

Hatalmas pofont kapott a Facebook

|

Zuckerbergéket nem hívták meg a Fehér Házban tartandó, a közösségi média lehetőségeiről és kihívásairól szóló megbeszélésre.

Hirdetés

Bejelentette a Facebook, hogy nem hívták meg őket a Fehér Házban a közösségi médiáról július 11-én tartandó tanácskozásra. Egyébként a Fehér Ház többször is megtagadta annak megadását, hogy kik vesznek majd részt az eseményen. 

Hirdetés

Judd Deere szóvivő júniusban azt mondta, a találkozó összehozza majd a digitális vezetőket, hogy megvitassák az online környezet mai lehetőségeit és kihívásait. Az biztos, hogy Trump elnök részt vesz az eseményen.

Több amerikai politikus, élükön Trumppal használja hatékonyan a közösségi médiát a szavazók közvetlen elérésére. Trump többször említette már, hogy a Twitter és Facebook nélkül nem választották volna meg.

Ugyanakkor a republikánus elnök rendszeresen támadja a Facebookot és a Twittert, azzal vádolva meg őket, hogy a demokratáknak kedveznek.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.