Hirdetés
. Hirdetés

Hétfőtől változik a KRESZ Budapesten

|

Az úszó világbajnokság résztvevőinek mozgását könnyíti meg a kormányrendelet.

Hirdetés

A Magyar Közlönyben megjelent kormányrendelet szerint az autóbusz forgalmi sávban az autóbusz- és trolibuszforgalom zavarása nélkül nemzetközi sportszövetség által rendezett nemzetközi sportesemény szervezőbizottsága által - a nemzetközi sportesemény ideje alatt és azzal összefüggésben - használt, kormányhatározatban meghatározott jelzést viselő jármű a sportesemény helyszínéül szolgáló település területén közlekedhet. A rendelet július 10-én, hétfőn lép hatályba, érvényessége augusztus 5-ig tart. A budapesti, illetve balatonfüredi helyszíneken megrendezendő vizes világbajnokság július 14-én kezdődik és július 30-án ér véget.

Hirdetés

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.