Hirdetés
. Hirdetés

HP EliteBook 1030 tizenhárom órás üzemidővel

|

Új laptoppal bővítette prémium üzleti termékpalettáját a HP. Az EliteBook 1030 ideális eszköz azoknak a felhasználóknak, akik szeretik a sokoldalúságot és a kis laptopok nyújtotta mobilitást, de hasznát vennék egy nagyobb képernyőnek.

Hirdetés

A népszerű EliteBook 1020 laptop örökségét továbbvivő EliteBook 1030 CNC-forgácsolással készült 12,5 colos alumínium háza 15,7 milliméter vastag, a tömege pedig 1,16 kilogramm. A hozzá tartozó 13,3 hüvelykes kijelző akár QHD+ (3200x1800) felbontással is elérhető. A laptop vékony és könnyű, mégis elég erős ahhoz, hogy megfeleljen a katonai szabványoknak, olvashatjuk a gyártó közleményében.

A HP EliteBook 1030 "lelke" a hatodik generációs Intel® Core M processzor, amely 20 százalékkal gyorsabb, mint elődje. A készülék akár 512 GB SSD tárhellyel és 16 GB memóriával is felszerelhető, amelynek köszönhetően zajmentes működés mellett is kiváló teljesítményt biztosít. Az EliteBook 1030 négycellás 40 wattórás akkumulátora 13 órás üzemidőre is képes, ami 40 százalékkal több, mint az EliteBook 1020 esetében.

A laptop HP Premium billentyűzete biztosítja a kényelmes és akadálymentes leütéseket, a Windows 10-hez fejlesztett ClickPad pedig még jobb felhasználói élményt nyújt. A EliteBook 1030-ba szerelt Bang & Olufsen hangrendszer a HP hangszűrő szoftverével karöltve fokozza a kiváló audio minőséget. A készülék Skype for Business tanúsítvánnyal is rendelkezik.

Az EliteBook 1030 emellett olyan biztonsági és eszközkezelő szoftverekkel érkezik, mint a HP Client Security, a HP Sure Start és a HP Touchpoint Manager.

A HP EliteBook júniustól érhető el Magyarországon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.