Hirdetés
. Hirdetés

Huawei Harmony lesz az Android-rivális rendszer?

|

Mobil operációs rendszerre kért márkavédettséget a Huawei az Európai Unió illetékes hivatalánál.

Hirdetés

Hirdetés

Az Európai Unió szellemi tulajdonok nyilvántartásával foglalkozó hivatalánál, az EUIPO-nál jegyeztetett be márkavédettséget július 12-én a Huawei a Harmony nevű mobil operációs rendszerre. Mivel a szoftvernek semmilyen jellemzőjét nem adták meg, csak sejteni lehet, hogy az Android felváltására szánt, korábban Hongmeng néven emlegetett operációs rendszerről van szó.

A Huawei-t május közepén helyezte exporttilalmi listára az Egyesült Államok Kereskedelmi Minisztériuma, és bár Trump elnök június végén ígéretet tett a vállalatot sújtó szankciók enyhítésére, egyelőre nagy a bizonytalanság azzal kapcsolatban, hogy használhatja-e a jövőben okostelefonjain a Google-féle Androidot a kínai gyártó.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.