Hirdetés
. Hirdetés

Huawei siker

|

Több mint kétmillió darabot szállított le a Huawei a Watch GT okosóra sorozat legutóbbi modelljeiből.

Hirdetés

A tavaly októberben bemutatott okosórák ezzel minden idők legsikeresebb hordozható okoskiegészítőjévé váltak. Az IDC piackutató intézet legfrissebb jelentése szerint a gyártó 2019 első negyedévében 282,2 százalékos éves növekedést tudhatott magáénak az előző év azonos időszakához viszonyítva: tavaly mintegy 5 millió hordozható okoseszközt szállított le, mellyel bekerült a világ három legnagyobb globális hordozható okoseszköz-gyártója közé.

Hirdetés

Bemutatása óta a Watch GT okosóra-család halmozza az elismeréseket a szakma, a média és a fogyasztók részéről egyaránt; a Huawei rekordmennyiségű, több mint 2 millió darabot szállított le a széria modelljeiből. A készülékek elsősorban a kiemelkedő akkumulátor időtartamuk miatt népszerűek a vásárlók körében a gyártó legújabb, okoskiegészítő-tulajdonosok körében végzett kutatása alapján. A felhasználók mellett a nagy online technológiai portálokon is jól szerepel a Huawei Watch GT sorozat: a Pocket-lint 2019 legjobb okosórájának nevezte a Watch GT-t, az új széria Active típusú modellje pedig megkapta a WIRED "Legjobb akkumulátor-idejű okosórának" járó, valamint a Wareable "2019. legjobb okosórájának" járó elismerést.

A Huawei felmérései alapján a felhasználók 81 százaléka a gyártó okosóráját annak kiemelkedő üzemideje miatt vásárolta meg. A Watch GT beépített Lite OS rendszerével és Duál-chipkészletével rendkívül hosszú használati időt biztosít a felhasználó számára. A Huawei okosórája akár két hétig is bírja egy töltéssel, miközben az okoskészülék tulajdonosa az alapfunkciók mellett zavartalanul használhat olyan beállításokat is, mint a szívritmus-figyelés vagy az éjszakai tudományos alvásfigyelő. A Watch GT TruSeen 3.0 pulzusmérő technológiájával az eszköz állandó, 24 órás pulzusmérést biztosít aktív és pihenő szívritmus mellett is. Ezt a technológiát jelölték az idei mobilszakmai kiállítás, az MWC 2019 "Legjobb viselhető mobiltechnológiája" díjra is.

Idén márciusban a Huawei bemutatta a Watch GT sportóra-széria két új modelljét, a 46mm-es Active, illetve a 42mm-es Elegant Edition-t, amelyek az első negyedév értékesítési eredményeit tekintve továbbra is hozzásegítik a gyártót a folyamatos növekedéshez a hordozható technológiák piacán.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.