Hirdetés
. Hirdetés

Icahn megint az Apple-nek osztogatna tanácsot

|

Tim Cook és Carl Icahn együtt beszélgetnek a részvények visszavásárlásáról.

Hirdetés

Egy ideje már kiderült, hogy a milliárdos befektető Carl Icahn a Dell után az Apple dolgaiba is szeretné beleütni az orrát. A terve az, hogy meggyőzi az Apple ügyvezetőjét arról, hogy nagyobb mértékben vásárolják vissza a saját részvényeiket. A témáról hamarosan megbeszélést tart Tim Cook társaságában. 

Hirdetés

Icahn szerint szeptemberben töltenek el egy közös vacsorát Cookkal, aki meg van róla győződve, hogy a visszavásárlásra szükség van. Amit megvitatnak, az a mennyiség kérdése lesz. Icahn szerint az Apple alulértékelt, a visszavásárlás viszont növelné a részvények árfolyamát. 

A befektető egyébként azt is elárulta korábban, hogy nagy tulajdonosi hányaddal rendelkezik az Apple-nél. Az Apple korábbi tervei szerint az almás cég 60 milliárd dollár értékben vesz saját részvényt, de Icahn célja az, hogy ezt a lehető legtöbbre növelje. 

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.