Hirdetés
. Hirdetés

Igaz a pletyka, jövőre jön az Apple iPhone

|

A tajvani DigiTimes a jövő év második negyedévében debütáló Apple telefon (iPhone) különböző részegységeinek gyártóit is tudni véli.

Hirdetés

Szeretné, ha valamilyen üzleti híre minél többekhez eljutna? A biztos recept: akkor mondja el valamelyik tajvani beszállítójának és tegye hozzá, hogy ez hétpecsétes titok! Miközben mindenféle pletykák és spekulációk keringenek arról netszerte, hogy az Apple következő terméke egyáltalán telefon lesz-e és ha az, akkor milyen, a BNP Paribas egy kutatási jelentése lerántja a leplet a dologról, mert számos tajvani részegység gyártót megnevez a termékkel kapcsolatban.

Ami biztos, hogy lesz Apple mobiltelefon. A műszaki paraméterei és szolgáltatásai még jobbára ismeretlenek, de a DigiTimes nem volt rest és a BNP Paribas jelentéséből kigyűjtötte, hogy ki mit is fog gyártani hozzá. Így érdekes részletek láttak napvilágot. Az iPhone két megapixeles kamerával fog rendelkezni és úgy tűnik, hogy egyetlen változatban gyártják majd - legalábbis a jövő év második negyedévére időzített piacra dobáskor. A Foxconn International Holdings végzi majd a tulajdonképpeni összeszerelést, beleértve az elektronikai alkatrészek beültetését is.

A Broadcom és az Infineon szállítja majd a készülék multimédiás GSM/GPRS lapkáját. Ha lehet hinni a jelentésnek és tényleg az Broadcom BCM 2122 lapkája dolgozik majd benne, akkor kompatibilis lesz a GSM850, E-GSM900, GSM1800 és GSM1900-as rendszerekkel. Alkalmas lesz nagy sebességű GPRS adattovábbításra, színes LCD kijelzőjén valószínűleg képes lesz videólejátszásra is, hiszen a lapka rendelkezik videógyorsító processzorral és grafikus gyorsítóval is. A számítógéphez USB 1.1-es kapun illeszkedik majd és valószínűleg a Multi Media Card (MMC), vagy a Secure Digital (SD) valamelyik mutációját (MMCmobile, microSD, miniSD) lesz képes fogadni.

A nyomtatott áramköri panelt a Tripod Technology és az Unimicron Technology, a beépített flash memóriát az Intel, a csatlakozót a Entery, a billentyűzetet pedig a Sunrex Technology szállítja majd. A kijelző a Sharptól, a kamera lencséje a Largan Precisiontől, a CMOS érzékelő a Micron Technologytól jön majd. A kamera egység három beszállítótól is érkezik majd, ezek a leszállítandó mennyiség sorrendjében az Altus, a Primax, és a Lite-On Technology. A telefon házát a Catcher készíti majd.

A tulajdonképpeni gyártást végző Foxconn visszautasította, hogy kommentárt fűzzön az értesülésekhez.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.