Hirdetés
. Hirdetés

Így árazhatjuk be gyorsan használt számítógépes eszközeinket

|

Egy-két kattintással megtudhatjuk, mennyit érhetnek otthoni vagy irodai informatikai infrastruktúránk berendezései.

Hirdetés

Az elektronikai eszközök újrahasznosítására szakosodott amerikai Sage Sustainable Electronics létrehozta az informatikai termékek adatbázisát, amelyben 9 ezer gyártó 11 millió modellje kapott helyet. A berendezések között vállalati és otthoni használatra készült eszközök egyaránt megtalálhatók, a hálózati tárolóktól, routerektől kezdve a PC-kig, szerverekig és irodai készülékekig. A béta-változatban elindult Sage BlueBook nevű adatbázis ingyenesen böngészhető, és a használt eszközök árait azok állapota alapján adja meg dollárban, megbecsülve az üzemképtelen berendezések értékét is. Nem kell mást tenni, mint megadni a termék nevét a kereső mezőben, majd pontosítani a konfiguráció adatait.

 

Hirdetés


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.