Hirdetés
. Hirdetés

Így kerülhetők el az e-útdíj büntetések

|

A közlekedési szakértőktől származó tanácsok a legapróbb részletekre kiterjednek.

Hirdetés

Az iData Kft. útdíjas szakértő csoportja több mint két éve foglalkozik a magyarországi e-útdíj rendszerrel, olvashatjuk az OTS Üzleti Sajtószolgálathoz eljuttatott közleményben. A team részt vesz az útdíjas termékek és szolgáltatások fejlesztésében, folyamatosan kapcsolatban áll a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt-vel, és kiemelt feladata a 3,5 tonna össztömeg feletti tehergépjárművel rendelkező útdíj fizetésre kötelezettek tájékoztatása.

Hirdetés

A cég 25 hónapnyi szakmai tapasztalattal az útdíj rendszer bevezetését követően, több ezer esetet megvizsgálva, összeállította az útdíjfizetők számára azt a szempontrendszert, amely segíthet abban, hogy elkerülhetőek legyenek a büntetések, és a lehető leghatékonyabb és legegyszerűbb módon használhassák az érintettek az útdíj rendszerét, akár viszonylati jegyet vásárolnak, akár beépített fedélzeti egységet / szivargyújtós OBU-t használnak.

 

Forrás: FreeGreatPicture.com


A szakmai összefoglaló a HU-GO oldalon történő beállítási lehetőségektől kiindulva kitér az indulás előtti legfontosabb teendőkre, melyek betartásával nagymértékben megelőzhetőek az útdíjas büntetések. Kidolgozták, mire érdemes figyelni az útdíjas egyenleg kapcsán, a tapasztalatokból merített gyakorlati példákkal is segítve az érintetteket. A cikkből arra is választ kaphatnak, mire kell ügyelnie a sofőrnek menet közben, ahhoz, hogy elkerülje az akár csak félreértésekből adódó büntetéseket.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.