Hirdetés
. Hirdetés

Így lehet hatalmas pénzt kaszálni a Facebookon

|

A U2 együttes sztárja, Bono nem csak a rock szakmában jeleskedik, befektetései is aranyat érnek.

Hirdetés

Sajtóértesülések szerint Bono, a U2 együttes 55 éves frontembere még 2009-ben 2,3 százalékos részesedést vásárolt mintegy 86 millió dollárért a Facebookban az általa alapított Elevation Partners nevű befektetési csoporton keresztül. Az eltelt évek igazolták az akkor még merésznek tűnő invesztíciót: Bonoék részvénycsomagja jelenleg 1,4 milliárd dollárt ér. Ez a hatalmas összeg a híresztelésekkel ellentétben nem tette Bonót a világ leggazdagabb zenészévé, ugyanis hatfelé oszlik az Elevation Partners tulajdonosai között, ráadásul a csoportot csupán az árfolyamnyereség 20 százaléka illeti. Mindez végeredményben azt jelenti, hogy Bono az elemzők szerint hozzávetőlegesen 43 millió dollárt zsebelhetett be az ügyleten, ami azért így sem egy csekély összeg.

Hirdetés

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.