Hirdetés
. Hirdetés

Ilyen az SAP új irodaépülete

|

Átadták az SAP legújabb, négyszintes irodaépületét. Az új irodába folyamatosan költöznek be a szoftvercég fejlesztési, üzemeltetési és támogatási munkát végző kollégái - tudtuk meg Horváth Krisztina HR-vezetőtől.

Hirdetés

Hirdetés

Akár a Szilícium-völgyben
A 8000 négyzetméter alapterületű épület a már meglévő, 13 400 négyzetméteres SAP irodaház-komplexumot bővíti a budapesti Graphisoft parkban. Az új, különálló irodaépület belső kialakítása is a meglévő komplexum szellemiségét követi. A földszint dizájnja a föld elemét idézi, az emeleteken a víz és az égbolt színei uralkodnak. Az irodaterek kialakításánál a fő szempont a kényelem és a hatékonyság volt; a nyitott irodák a természetes megvilágítással bíró helyiségekbe kerültek, a tárgyalók, a telefonszobák és fénymásolók pedig a belső zónákba. A munkaállomások teljesen mobilak, az aktuális projekteknek megfelelően költöztethetők. Az asztalokhoz közeli falak írhatóak, így válnak a brainstormingok, rövid megbeszélések hasznos kellékévé. A kényelmet szolgálja az irodai terek felosztása, a hangtompítás, a szabályozott és zónázott világítás is. A hazai iroda minőségi mutatói megegyeznek az SAP többi, például a Szilícium-völgyben található irodájának paramétereivel.

           

A csocsóasztal már a múlt: itt a minigolf és a függőágy
A teakonyhák és a közösségi terek kialakítása segíti a dolgozókat abban, hogy kikapcsolódjanak, kiszakadjanak a munkakörnyezetből. Felszereltségük eltér a hagyományoktól, amint ezt a minigolf, a függőágyak és konyhákból nyíló külső teraszok tanúsítják. Az új irodaépületben is van sportszoba, ahol pingpongozással lehet lazítani napközben. A kerékpárral munkába járást tároló- és öltözőhelyiség, valamint fürdési lehetőség segíti. Az SAP-s irodakomplexum belső, ingyenes sportolási lehetőségei - jóga, spinning, konditerem stb. - mellett a Graphisoft park zöld környezete sok kollégát csábít futásra is.           

- Jelenleg közel 100 új munkatársat keresünk a fejlesztőközpontba - mondta el Horváth Krisztina, az SAP Hungary HR-vezetője.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.