Hirdetés
. Hirdetés

Ingyen netezés és telefonálás a Vodafone-nál

|

Az okostelefonnal rendelkező lakossági előfizetők három nap díjmentes, korlátlan adathasználatot kapnak, az okostelefonnal nem rendelkezők pedig három nap díjmentes hanghívást.

Hirdetés

A leendő ügyfeleknek is kedvezni szeretne a szolgáltató: RED előfizetéssel 30.000 forint kedvezményt ad minden újonnan vásárolt mobiltelefon készülékre. Idén a UPC előfizetők sem maradnak ki a jóból: a digitális televízió előfizetéssel rendelkezők három napig saját televíziós csatornának örülhetnek, míg a vezetékes előfizetők havidíj-kedvezményt kapnak a RED tarifákra.

Hirdetés

A karácsony nemcsak az ajándékozásról szól, hanem egyúttal a szeretet és az összetartás ünnepe is. A Vodafone idén karácsonykor a korlátok eltörlésével kedvez ügyfeleinek, hogy még könnyebben oszthassák meg élményeiket, jókívánságaikat távol lévő szeretteikkel, és hogy az együtt töltött ünnepi pillanatok emlékezetesek legyenek.

Okostelefonnal rendelkező előfizetőinek idén három napig tartó díjmentes, korlátlan adathasználattal kedvez a szolgáltató. A meglepetés adatról a Vodafone SMS-ben vagy e-mailben értesíti a JóDolgok Programba regisztrált ügyfeleit, akik a MyVodafone applikáción belül a JóDolgok menüponton keresztül jutnak hozzá a kedvezményhez december 31-ig, mely a meglévő szolgáltatáscsomag havidíjában foglalt adatforgalomra irányadó, azonos feltételekkel felhasználható.

Az okostelefonnal nem rendelkező ügyfelek sem maradnak ki a jóból, nekik díjmentes, három napig tartó korlátlan hanghívást ad a Vodafone. A meglévő szolgáltatáscsomag havidíjában foglalt hívásokra irányadó, azonos feltételekkel felhasználható kedvezmény a szolgáltató által továbbított értesítő SMS-re küldött válasz SMS-sel aktiválható. A fentieket december 31-ig aktiválhatják az ügyfelek. 

1000 forint havidíjkedvezmény
A belföldön és az EU területén egyébként is teljes korlátlanságot biztosító RED Infinity Pro szolgáltatáscsomaggal rendelkezőkre is gondol a Vodafone: ők 1000 forint havidíjkedvezményt kapnak karácsony alkalmából.

30 ezer forint készülékkedvezmény
Nemcsak meglévő ügyfeleinek, hanem a készülékvásárlást fontolgatóknak is szeretne kedvezni a szolgáltató. Aki az ünnepi időszakban, december 2-tól visszavonásig 2 éves lakossági RED előfizetéssel egy összegben vagy 21 havi kamatmentes részletre vásárol bármilyen mobiltelefont a Vodafone-nál, az jelentős készülékkedvezményben részesül, legfeljebb a vételár erejéig, amellett, hogy megtapasztalhatja a RED szolgáltatáscsomagok nyújtotta korlátlanság és szabad videózás élményét. A kedvezmény RED Live és RED Live+ tarifák esetén 30.000 Ft-ot jelent, RED Infinity Pro díjcsomag esetén pedig 42.000 Ft-ot. 

Meglepetések UPC-seknek
Újdonság, hogy ezúttal a UPC előfizetők sem maradnak ki a meglepetésekből. A Vodafone Magyarország a UPC Magyarországgal immáron egy cégcsoportként működve teljes körű telefon-, internet- és televíziós szolgáltatást tud nyújtani ügyfeleinek. Ebből az alkalomból a UPC vezetékes ügyfeleknek határozott időre történő Vodafone RED Live és RED Live+ szolgáltatáscsomag vásárlása esetén 2000 Ft, míg RED Infinity Pro szolgáltatáscsomag vásárlása esetén 3500 Ft havidíj-kedvezményt ad.

A UPC Magyarországnál digitális televíziós előfizetéssel rendelkező ügyfelek is különleges meglepetésnek örülhetnek idén: az ünnepi időszakban három napig, december 24-től december 26-ig a Paramount Karácsony elnevezésű exkluzív, reklámmentes televíziós csatornát kapnak, amelyen közkedvelt filmek és sorozatok lesznek elérhetők.

"Idén rendhagyó karácsonyban lesz részünk, hiszen meglévő Vodafone ügyfeleinken túl a UPC Magyarország jelenlegi előfizetőinek is külön kedveskedünk RED tarifákra szóló havidíj-kedvezménnyel, valamint egy saját, exkluzív televíziós csatornával" - mondta el Révész Balázs, a Vodafone lakossági szolgáltatások üzletág vezérigazgató-helyettese. - "Nagyon örülünk, hogy újabb ügyfélkört tudhatunk magunk mellett, és ezzel az apró kedvességgel szeretnénk megmutatni, hogy már most gondolunk rájuk. Célunk, hogy minden ügyfelünk érezze: a Vodafone és a UPC együtt még többet tud adni."

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.