Hirdetés
. Hirdetés

Ingyenes IT tanfolyam indul

|

Ismét várja hallgatóit az a tanfolyam, amely az üzleti informatika legizgalmasabb területeibe vezeti be a résztvevőket. A többlépcsős kurzus teljesen ingyenes, és nyitott a hazai felsőoktatási hallgatók számára. A programot az SAP Hungary Kft. szervezi a MAVE Magyar Villamosmérnök- és Informatikus-hallgatók Egyesülete, és az ELTE Informatikai Kar Hallgató Önkormányzata támogatása mellett.

Hirdetés

A budapesti tanfolyamot elvégzők nemcsak megismerkednek a vállalatok működését biztosító informatikai rendszerekkel, hanem gyakorlati betekintést nyernek olyan innovatív területekre is, mint a felhőtechnológia, vagy a digitális átalakulás világa. Ezek alapvetően meghatározzák az informatika, és a gazdaság jelenét, jövőjét.

A szemináriumsorozatot teszt zárja, melynek legsikeresebb teljesítőit további képzés várja. Három terület közül lehet választani, ez a felhőtechnológia, a szoftverfejlesztés, és a szoftvertámogatás.

A kurzus elvégzése karrierindítás szempontjából is előnyös: a résztvevők meghívást kaphatnak az egyik legjobb karrierindító munkahelynek választott SAP gyakornoki programjába, vagy junior munkatársként csatlakozhatnak a folyamatosan bővülő szoftvercéghez. A megszerzett tudás ugyanakkor máshol is eredményesen használható, hiszen a világ üzleti folyamatainak jelentős része fut SAP technológián.

A magyar nyelvű kurzust tizenharmadik alkalommal szervezi az SAP fejlesztőközpontja, évenként jellemzően 300 fő regisztrációjával. A tanfolyamon gyakorló szakemberek oktatnak. A nyitóelőadásra és a szemináriumokra az ELTE épületében kerül sor.

Jelentkezni ezen a linken lehet, febr. 28. (kedd) 16 óráig: www.eestec.hu/sap

A budapesti képzés mellett, a jelentős, észak-magyarországi érdeklődésre való tekintettel a Miskolci Egyetem hallgatói számára is megrendezik a tanfolyamot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.