Hirdetés

Ingyenes számítógépet kapnak a rászorulók

|

Idén is ingyen számítógépet kapnak a jól tanuló, rászoruló fiatalok. A MÁTRIX Közhasznú Alapítvány adományozói programja révén száz rászoruló családban élő, 12-16 éves életkorú fiatal számára komplett (használt, de még használható) számítógépet juttat.

Hirdetés

A támogatói programra jelentkezhet minden olyan 12-16 év közötti fiatal, akinek 3 vagy ennél több testvére van, tanulmányi átlaga a 4,5-et eléri, életterében számítógép nincsen, a háztartás egy főre jutó jövedelme a létminimum alatt van.

A jelentkezés feltétele egy fogalmazás beadása, amelyben a jelentkező maximum két, kézzel írott A4-es oldalon leírja, hogy miért nincs még számítógépe, bemutatja a családját / életközösségét, és azt, hogy ha lenne számítógépe, azt milyen célokra szeretné használni. A fogalmazás végén a gondviselő aláírásának, a jelentkező fiatal pontos nevének, pontos lakhelyének feltüntetése szükséges.

A támogatásban részesített fiatal gondviselőjének vállalnia kell, hogy a komplett számítógépet az alapítvány székhelyén kipróbált állapotban veszi át.

A támogatói programra jelentkezési határidő: 2010. július 10.

A támogatói program kiírása, a támogatottak névsora 2010. július 20-tól a jelentősebb sajtóorgánumokban, illetve a www.palyazat.zug.hu internetes oldalon is elérhető lesz.

A jelentkezést a következő címre kell postai levélben elküldeni:

MÁTRIX Közhasznú Alapítvány
6701 Szeged, PF: 929.

A pályázat kiírói hangsúlyozzák, hogy a hiányosan beküldött pályázat érvénytelen. A jelentkező az alapítvány pályázati szabályait elfogadja, ezzel kapcsolatban reklamációnak helye nem lehet. A programhoz várják az osztásra kerülő gépek mellé komplett számítógép, illetve alkatrész (gép, monitor, kiegészítők) felajánlóit, illetve egyéb támogatók jelentkezését is.

Hirdetés
Ügyfélszolgálati változás!
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://computerworld.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.