Hirdetés
. Hirdetés

Ingyenes szolgáltatás a Telekomtól

|

A Magyar Telekom és a T-Systems Magyarország megújította és kibővítette a nonprofit szervezetek számára kialakított ajánlatát. A Magenta 1 Nonprofit ajánlattal a Telekom a nonprofit szektor digitalizációját kívánja támogatni. Az ajánlatra pályázni szükséges, a nyertes szervezetek 2019. május 6-tól egy évig vehetik igénybe az ajánlatban foglalt szolgáltatásokat.

Hirdetés

A Telekom és a T-Systems egyedülálló ajánlatot alakított ki nonprofit szervezetek számára működési költségeik csökkentésére annak érdekében, hogy ezúton is támogassa a szervezetek szemléletformáló munkáját, valamint ösztönözze a nonprofit szektor digitalizációját. A digitalizáció segíti az ügyintézést és a kapcsolattartást egyszerűbbé és hatékonyabbá tenni, valamint új lehetőségeket nyit a szervezetek számára, így több energia és erőforrás szabadítható fel társadalmi, illetve környezeti értékteremtésre.

Hirdetés

A megújult Magenta 1 Nonprofit ajánlat vezetékes, internet és hang szolgáltatás mellett mobil hang- és adatforgalmat is magában foglal, mindezt a kedvezményes évben 0 (nulla) forintos havidíjjal. "Elsősorban szolgáltatásainkkal és szakértelmünkkel szeretnénk segíteni környezetünket, mert meg vagyunk győződve arról, hogy a kommunikáció és a digitalizáció révén mindenki előbbre juthat. A Magenta 1 Nonprofit ajánlattal egyszeri adomány helyett olyan hatékony és transzparens támogatást adunk nonprofit szervezeteknek, melynek köszönhetően fenntartható növekedési pályára állhatnak" - erősítette meg az ajánlat célját Kutas István, a Magyar Telekom vállalati kommunikációs igazgatója. 

A Magenta 1 Nonprofit ajánlatra minden olyan magyarországi székhelyű alapítvány és egyesület, hátrányos helyzetű csoportokat támogató szövetség, valamint közhasznú nonprofit gazdasági társaság pályázhat április 10-ig, amely az alapszabályának, illetve a létesítő okiratának megfelelő tevékenységet ténylegesen folytatja, valamint vállalja, hogy nyertes pályázat esetén a támogatás ideje alatt legalább egy aktivitását megjeleníti a Telekom fenntarthatósági alkalmazásában, a hello holnap! applikációban. Pályázni a Magenta 1 Nonprofit regisztrációs adatlap kitöltésével, és az ott feltüntetett csatolmányok feltöltésével lehet a https://legyelteis.hu/magenta1_nonprofit/ oldalon.

 

Az ajánlatot maximum 75 sikeresen pályázó nonprofit szervezet veheti igénybe, akik egy éven át jogosultak az ajánlatban foglalt szolgáltatások kedvezményes használatára. A nyerteseket a Telekom és a T-Systems adományozási bizottsága választja ki és a kedvezményezettek listáját 2019. április 17-én teszi közzé a vállalat a https://legyelteis.hu/magenta1_nonprofit/ oldalon. Az ajánlat a nyertes szervezetek számára leghamarabb 2019. május 6-tól él.

Hardverek, szoftverek, tesztek, érdekességek és színes hírek az IT világából ide kattintva!

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://computerworld.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.