Hirdetés
. Hirdetés

Innovációs fiókot nyitott az OTP Bank

|

A hazai banki gyakorlatban egyedülálló felszereltségű és kialakítású bankfiókot nyitott az OTP Bank az Árkád Budapest bevásárlóközpontban. Az új innovációs fiókban olyan fejlesztéseket mutatnak be, amelyeket az ügyfélvisszajelzések alapján akár a teljes országos hálózatban is elérhetővé tehetnek a későbbiekben.

Hirdetés

Innovatív, készpénzmentes, tabletekkel és okos-ATM-ekkel felszerelt. Ezek a főbb ismérvei az OTP Bank legújabb egységének, amelyet november 20-án ünnepélyes keretek között nyitott meg Csányi Sándor elnök-vezérigazgató az Árkád Budapest bevásárlóközpontban. Környezetvédelmi és hatékonysági okokból a hagyományos, papíralapú ügyintézést tabletekkel és aláírópadok alkalmazásával mérsékelik.

Hirdetés
          

- Az OTP Bank fennállásának közel 70 éve alatt kiépült ügyfélbizalom nagymértékben köszönhető annak a szakértelemnek és minőségi ügyfélkiszolgálásnak, amelyet a fiókhálózatban dolgozó munkatársaink garantálnak. Erre a fiókhálózatra a jövőben is építünk - mondta az elnök-vezérigazgató. - Ügyfeleink gyors, biztonságos és kényelmes kiszolgálása kiemelt célunk volt, és ezután is az marad. Az OTP Bank vezető szerepet tölt be az innovációk terén. Már meglévő fejlesztéseinket és a soron következőket is bemutatjuk ügyfeleinknek Innovációs Fiókunkban. Azon leszünk, hogy az itt szerzett ismereteket és visszajelzéseket felhasználva folyamatosan bővítsük szolgáltatásainkat - tette hozzá.

           

Az új bankfiókban azonban nem csak technológiai újításokkal találkozhatnak a pénzintézet ügyfelei; a berendezés tervezésekor szintén a gyorsabb és kényelmesebb kiszolgálást tartották szem előtt. Pultsorok helyett nyitott, ergonomikus helyiség várja a betérőket, mozgatható bútorokkal és átalakítható terekkel, felkészülve a közeljövőben a fiókba kerülő újdonságokra.           

A jövő fejlesztéseihez az ügyfelek is hozzájárulhatnak majd. Mint azt Kő András fiókigazgató a megnyitón elmondta:     

- Hiszünk abban, hogy az innováció csak akkor lehet sikeres, ha annak középpontjában az ügyfelek állnak. Ezért fontosnak tartjuk, hogy az új bankfiók megnyitása után a hozzánk betérő ügyfelek visszajelzései érdemben hozzájárulnak majd az országos hálózatban megvalósuló további fejlesztésekhez.           

Már most elérhető fontosabb fejlesztések:           

- Tabletek alkalmazása (a fióki prospektusokat ezeken jelenítik meg, az eszköz a papíralapú sorszámhúzást is kiváltja).           

- Tanácsadói kiszolgálás modern mobileszközökkel.           

- A Direkt-ponton az ügyfelek beléphetnek az internetbankba, megismerkedhetnek a korszerű online bankolás lehetőségeivel.           

- Lehetőség van videóbankolási megoldás igénybe vételére is.           

- Aláírópad a papírfelhasználás csökkentése érdekében.           

- Okos-ATM.

Az Innovációs Fiók november 21-től várja az OTP Bank meglévő és jövőbeni ügyfeleit. További információkat a fiókról az OTP Bank weboldalán találhatnak. Az újabb és újabb fejlesztésekről is mostantól itt értesülhetnek az érdeklődők.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.