Hirdetés
. Hirdetés

Intelligens információirányítási rendszert fejleszt a DOQSYS

|

A robotizált, intelligens információirányítási rendszer 75,5 millió forint összköltségű.

Hirdetés

Papíron vagy elektronikusan beérkező, írásos dokumentumok tartalom alapú osztályozását és iktatását automatizálja a DOQSYS Business Solutions Zrt. új fejlesztése; a 375,5 millió forint összköltségű robotizált, intelligens információirányítási rendszer megvalósításához mintegy 169 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert el a cég a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal (NKFIH) pályázatán - jelentette be az informatikai vállalat.

Mint azt írták, az Ri3 koncepció alkalmas bármilyen intézmény vagy vállalat írásos dokumentumok formájában beérkező információinak (postai küldemények, faxon, emailben és egyéb elektronikus csatornákon érkező dokumentumok) mesterséges intelligenciával támogatott tartalmi alapú osztályozására, iktatására és a további ügyintézéshez szükséges elektronikus munkafolyamatba, illetve digitális archívum részére történő automatizált továbbítására.

Hirdetés

A rendszer fokozatos kiterjeszthetőségével minden korábbinál gyorsabban, pontosabban, költséghatékonyabban és egyben környezetkímélőbb módon alakítja elektronikus információvá a beérkező dokumentumokat, így nem lesz arra szükség, hogy az papír formában haladjon tovább az ügyintézésben, ezáltal megszűnik a fénymásolás szükségessége is, amivel jelentős mennyiségű papír és energia takarítható meg - hangsúlyozta a cég.

Az NKFI Alap által nyújtott támogatás még további 6 hónapon át segíti a társaság eredményes fejlődését, gyorsítja a termékfejlesztést, így lehetőséget teremtve az Ri3 mihamarabbi bevezetésére a magyar üzleti életbe.

Az NKFI Alap 2019-ben hirdetett a hazai vállalkozásokat jelentős szellemi hozzáadott értéket tartalmazó új, piacképes termékek, szolgáltatások, technológiák házon belüli kifejlesztésére ösztönző pályázatot.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.