Hirdetés
. Hirdetés

​Interaktív műhelykonferenciát szervez a DigiLean Competence Hub a Debreceni Egyetemen

|

Találkozzon személyesen a DigiLean Competence Hub szakértőivel 2022. június 14-én Debrecenben, a szervezet roadshow-ján.

Hirdetés

A DigiLean Competence Hub szervezetéhez tartozó vállalatok több évtizedes tapasztalattal és a legmodernebb megoldásokkal készek támogatni a hazai ipar termelő vállalatait a hatékony működés érdekében.

A 2020 tavaszán alakult szervezet célja, hogy tudását, tapasztalatát megossza a piaci szereplőkkel, nyílt szakmai kommunikációt folytasson, megbízható szolgáltatásokkal, modern ipari megoldások bevezetésével, tanácsokkal és képzésekkel segítse a hazai termelő vállalatokat.

Hirdetés

A Debreceni Egyetemen szervezett nyílt nap célja, hogy a Hub tagvállalatai esettanulmányokon keresztül megmutassák az ipar képviselőinek, milyen lehetőségeik vannak ma a gyártási és üzleti folyamatok fejlesztése, illetve digitalizációja terén. A rendezvény három különálló szinten keresztül vezeti be az érdeklődőket az ipari digitalizáció és folyamatfejlesztés világába:

- Digitalizációs eszközök és megoldások a gyakorlatban (Field szint)
- Folyamatszabályzás és adatfeldolgozás (Process szint)
- Vállalati lean és digitalizációs stratégiai kérdések (Enterprise szint)

Az egyes szinteknél közreműködő DigiLean tagvállalatok:
- Field szint: Turck Hungary Kft, Simplexion Informatikai Kft, GEtoolbox
- Process szint: Trigo Precíziós Méréstechnika Kft, Falcon-Vision Zrt, Leanbox, MIRO Digital Technologies Kft.
- Enterprise szint: Aurum Oktatási Központ Kft / LeanCenter, erp-consulting.hu, EPIC Innolabs Nonprofit Kft, Enterprise Group, Seacon Europe Informatikai Fejlesztő és Tanácsadó Kft.

Amennyiben érintett a folyamatai fejlesztésében és/vagy az ipari digitalizáció kialakításában, jelentkezzen! Az egész napos eseményen való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött: digilean.hu

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.